Gebedsgroep

De gebedsgroep is een groep enthousiaste ouders, die bij elkaar komt om voor de kinderen en de school te bidden.
U kunt ( eventueel anoniem) gebedspunten doorgeven. Dat kan telefonisch of via email.
Heeft u nog twijfels of vragen, dan kunt u bellen of mailen met de volgende contactpersonen:

Jolanda Scheepmaker, telefoon: 4033533, email: leonred@casema.nl
Namens de school: mevrouw E.M. Binnendijk, leerkracht van groep 1b.

Gezocht
De gebedsgroep is op zoek naar vader/moeders, die met ons mee willen gaan bidden!!!

Voor wie?
Gewone mensen die het belangrijk vinden dat er gebeden word voor school, kinderen en alles wat daar mee te maken heeft.
Kom een keer langs en ervaar hoe het is. Er wordt weer gestart in september.

De gebedsbrievenbus

De gebedsbrievenbus is bedoeld voor de kinderen van de school. Natuurlijk kunt u als ouder of leerkracht als u dat wilt hiervan ook gebruik maken. Schrijf je nood / verdriet, situatie / vreugde / blijdschap of waarvoor of wie je wilt bidden op een papiertje en doe deze in de gebedsbrievenbus. Niemand kan in deze brievenbus komen alleen iemand van de gebedskring, Dus dat betekent dat al de gebedspunten privé blijven en in gebed worden meegenomen alleen in de gebedsgroep. De hartjes op de doos betekenen Gods liefde voor jou!