Voordelige software

De webwinkel Schoolspot
Schoolspot is de software, cloud en hardware-webwinkel voor leerkrachten, medewerkers en (ouders van) leerlingen in het basisonderwijs.
Met speciale onderwijskorting (tot wel 90%) kun je op schoolspot officiële en legale software, hardware, clouddiensten en cursussen bestellen. Je hebt de keus uit ruim 200 artikelen van gerenommeerde leveranciers als Adobe, Norton, McAfee, Microsoft en specifieke educatieve softwareleveranciers.
Welke producten je in de webwinkel vindt en welke prijzen je ziet, is afhankelijk van de licenties die jouw instelling afneemt van APS IT-diensten, de eigenaar van schoolspot.  Meer lezen
Aanmelden voor een account: Leerkrachten (medewerkers)    Leerlingen (ouders)

Gratis Office 365 Pro Plus (via de school)
Leerlingen en ouders van onze school kunnen gratis  met Office 365 leren en werken. Office 365 is het vertrouwde Office pakket met o.a. Word, Excel, PowerPoint en OneNote.  De leerling mag het pakket op 5 pc’s/Macs en 5 tablets installeren. Vanaf de pc, tablet en smartphone heeft het hele gezin zo overal toegang tot Office 365.

Gratis oefenprogramma AmbraSoft Rekenen & Taal School
Op uw school oefent uw kind met ‘Rekenen & Taal School’ van Ambrasoft. Met de activeringscode die u via de school ontvangt, maakt u heel eenvoudig een account aan voor uw kind. U hoeft niets te bestellen in de webshop. Dankzij de school-thuiskoppeling kan uw kind direct aan de slag met het programma.
NB Het programma werkt alleen op tablets die flash ondersteunen. Er zijn verschillende via de App stores verschillende browserapps beschikbaar,  die wel Flash ondersteunen, (o.a.zoals Photonbrowser, Puffin en Skyfire). Tevens werkt het programma op desktops en laptops, waarop Flashplayer geïnstalleerd is.