Voordelige software

Schoolspot

Deze webwinkel is vanaf nu helemaal gericht op ouders van leerlingen en medewerkers in het basis- en speciaal onderwijs.
Het assortiment van Schoolspot wordt verder uitgebreid met producten voor het leren thuis, aansluitend op het onderwijs in de klas.
Aanmelden (of bestellen) als ouder van een basisschoolleerling: https://www.schoolspot.nl

Gratis Office 365 Pro Plus (via Schoolspot)

Leerlingen in het basisonderwijs en hun ouders kunnen gratis (alleen  € 2,99 transactiekosten)* met Office 365 Pro Plus leren en werken.
Office 365 ProPlus is het vertrouwde Office pakket met o.a. Word, Excel, PowerPoint en OneNote.  De leerling mag het pakket op 5 pc’s/Macs en 5 tablets installeren. Vanaf de pc, tablet en smartphone heeft het hele gezin zo overal toegang tot Office 365.Leerlingen bestellen Office ProPlus bij Schoolspot.nl. Nadat u zich hebt aangemeld via de website van Schoolspot,  ontvangt u uw inloggegevens van Schoolspot zodat u hier uw bestellingen kunt plaatsen. De school bevestigt eerst nog bij Schoolspot dat het aangemelde kind inderdaad een leerling is van onze school.
Onze school heeft geen invloed op het verdere verloop van de aanmeldprocedure, inlogcodes, aankopen, enzovoort.
AmbraSoft Rekenen & Taal School

Gratis oefenprogramma Ambrasoft ‘Rekenen & Taal School’

Op uw school oefent uw kind met ‘Rekenen & Taal School’ van Ambrasoft. Met de activeringscode die u via de school ontvangt, maakt u heel eenvoudig een account aan voor uw kind. U hoeft niets te bestellen in de webshop. Dankzij de school-thuiskoppeling kan uw kind direct aan de slag met het programma.
NB Het programma werkt alleen op tablets die flash ondersteunen. Er zijn verschillende via de App stores verschillende browserapps beschikbaar,  die wel Flash ondersteunen, (o.a.zoals Photonbrowser, Puffin en Skyfire). Tevens werkt het programma op desktops en laptops, waarop Flashplayer geïnstalleerd is.